tiistai 3. toukokuuta 2016

Astto File manager tiedoston hallintaan

Mobiililaitteen tiedostojen hallinta on yksi oleellisista asiaoista, mistä Android käyttäjän tulee tietää. Suosittelen ulkoista muistikorttia. Ulkoisessa muistikortissa pitäisi asioiden periaatteessa olla paremmassa turvassa, kuin puhelimen sisäisellä kortilla. Android versio on suhtautunut ulkoiseen korttiin hieman vainoharhaisesti, pakattuja tiedostoja ei ole voinut purkaa suoraan ulkoiselle kortille, jotkin sähköpostijärjestelmät vaativat uskoisen kortin salaamista ja puhelimen suojaamista lukituskoodilla. Ulkoisen kortin kaikista tiedoista ei välttämättä tule varmuuskopiota. Mobiili käyttäjälle tietysti on tarjolla erilaisia verkkolevyjä. Google Drive tietysti ensimmäisenä, mutta musiikin kuuntelija saattaa ladata musiikkitiedostonsa ulkoiselle levylle, kännykän valokuvat voidaan laittaa tallentumaan myöskin ulkoiselle levylle. Jonkin verran tätä ulkoista levyä sivusin aiemmassa jutussa http://tanssiva-android.blogspot.fi/2016/04/siivouspaivan-puuhat.html.

Astro file manager hallitsee useata sijaintia

Kyllä minullakin on asennettuna useita ohjelmia pilvipalveluiden käyttöön, mutta välttämätöntä se ei ehkä olisi. Sanottakoon,että astro file managerissa on joitakin ärsyttävyyksiä, lähinnä ne johtuvat heikösta näöstäni. Jotkin kontrollit ovat todella pieniä
ja esim sisäisen muistin löytäminen vaatii pikkasen tietoa, miten linuxissa levyt nimeytyvät.
Samsungin tapauksessa puhelimen omien levyjen käyttäminen on helpompaa puhelimen valmiilla omat tiedostot ohjelmalla. Parhaita ominaisuuksia Astro file managerissa:
- Osaa avata verkkosijainnit google drive,dropbox, onedrive,box,facebook.
- Osaa avata zip tiedostot
- tiedostojen kopiointi ja siirto on helppoa
Ohjelmasta on minulle riittänyt tähän asti ilmainen versio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti