keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Vertailussa Apex- ja Nova - alkunäytöt (Launcher)

Tämä teksti on perustuu käännöstyöhön englanninkielisestä vertailu tekstistä.
Olen kokeillut molempia suosittuja alkunäyttöjä. Linkki alkukieliseen tekstiin lopussa. En yritäkkään kääntää tekstiä sanasta sanaan. Tässä tiivistettynä joitakin asioita.
Novan ja Apex:n asentaminen on hyvin samalaista. Niiden molempien ulkonäkö on samanalainen. Rakenne on melko yksinkertainen, mutta muokkausmahdollisuuksia on paljon. Kumpikaan aloitusnäyttö ei tarjoa omia teemoja. Alkunäyttöissä on ruudun alaosassa telakka osa ja keskiosaan tulee ohjelma kuvakkeita.
Asetuksia vilkaistessa huomaa,että molempia voi paljon muokata, voit valita esimerkiksi näytetäänkö lukemattomien viestien määrää tai ilmoitusalueen käytttätymistä voi säätää. Asetusten yksittäisiä vaikutuksia kannattaa kokeilla.

Eleet: Apex tarjoaa enemmän
 
Apexissa on merkittävä etu, koska sen avulla voit perustaa eleitä. Vaikka Apexiin voit muokata nipistämällä zoom tai pyyhkäisemällä ylös ja alas eri toimien, Nova vain tarjoaa tämän vain sen Premium - versiossa. Tästä syystä olenkin itse ostanut Play - kaupasta ko. version. Jotenkin olen tykästynyt itse nimenomaan Nova aloitusnäyttöön. Vaikka Apex voi olla myös hyvä vaihtoehto silloin kun ei halua maksaa alkunäytöstä. En nyt enää muista läytyikö apexista suomenkielistä käyttöliittymää, se tietty on aika ratkaiseva ero näin suomalaisen kannalta.


alkuteksti:
https://www.androidpit.com/apex-vs-nova-android-launchers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti