maanantai 4. huhtikuuta 2016

Airdroid langattonta tiedonsiirtoa

Olen käyttänyt Airdroid - ohjelmaa pieneen tiedonsiirtoon jo pidempään.
Ohjelmasta löytyy windows sovellus ja webkäyttöliittymä. Parhaan hyödyn Airdroidista saa rootattuna ja mikäli tarvitaan suurempaa tiedonsiirtoa ja levytilaa sitäkin saa maksusta. Itselleni on riittänyt maksuton versio Airdroidista, voin käyttää sitä missä haluan kunhan WLAN-yhteys puhelimeen on päällä, ehken sentään kokoeilisi sitä kirjastossa :). Työpaikalla olen yksittäisiä tiedostoja siirtänyt joko puhelimeen tai puhelimesta.Puhelimen Airdroid-sovellus. Airdroid on suomeksi, joten suomenkielisessä liittymässä ovat kuvake tekstit suomeksi.
Kuvakkeet:
- Tiedostojen siirto
- Tiedostot
- Varmuuskopiointi
- Sovellukset
- Vapauttaja ( sammuttaa turhia ohjelmia)
Muutakin löytyy, vaikka itse käytän lähinnä vain tiedostojen siirtoon.Näkymä Selaimen läpiMitä Airdroidilla voi thdä 

Rekisteröidy joko asentamallasi airdroid ohjelmalla tai osoitteessa www.airdroid.com.
Kun olet rekisteröitynyt, kytke WLAN  ,kirjoittaudu sisään osoitteessa web.airdroid.com.  Puhlelin ilmoittaa Airdroid yhteyden muodostuneen (tietenkin sillä edellytyksellä että Aiirdroid-app on asennettu) ja WLAN verkkoyhteys on päällä. Eli kirjoittautuessasi web.airdroid.com:ssa sisään, puhelin osaa käynnistää airdroid sovelluksen kyllä.

Omininaisuudet

Näet puhelimen sisäisen muistin ja muistikortin tilan
pääset käsiksi tekstiviesteihin, puhelinnumeroihin ja yhteystietoihin, tiedostoihin
jopa soittamaan  ja kirjoittamaan tekstiviestejä isolta näytöltä. Varmuuskopio tila ja suuret tiedon siirrot saa maksusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti