sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kaksi sim korttia

Tulin tossa kesällä laittaneeksi Honor8 toisen sim kortin, jossa on 4G-yhteys.
Halusin säilyttää vanhan Tele-finlandin liittymän, jossa on 300 minuuttia puheaikaa. Hinnallisesti olisi ollut järkevämpää vaihtaa Telian S-liittymään, jossa 600 minuuttia puheaikaa, mutta toisaalta 300 on riittänyt mainiosti.
No sain aluksi uuden Telia data liittymän 6 euroon, mutta nyt ne pirulaiset ovat nostaneet sitä. Todennäköisesti irtisanon liittymän varsin piaan.
Havainto joka yllätti ainakin itseni tässä kahden sim kortin käytössä oli, että toisesta simkortista ei saa ulos kuin 2G nopeuden. Ongelmia oli joitakin viikkoja sitten, kun Telia "korjasi" yhteyksiään,eikä 2G Turussa tahtonut toimia Telian verkossa ollenkaan. Telian laatu on jotenkin huomattavan kyseenalainen.
Ruoviskelen kuopissani, josko vaihtaisin MOI-liittymään. Meinaan jos teen, niin,
että suljen Telia data liittymän ja vaihdan varsinaisen liittymän Telia S:n saan vuodeksi liittymän 16,90, mutta sen jälkeen hinta onkin jo pari kymppiä, niin
miksen sitten vaihtaisi saman tien MOI:hin ja maksaisi 16 euroa 4 - gigaaa siirtoa ja rajttoman puheen liittymästä. Kaiken lisäksi Telia kuuluu huonommin pöpelikössä kuin Elisa. Elisa on kuitenkin selvästi kallein liittymä.  Arvelluttaa kuitenkin tuo MOI:n kuuluvuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti